søndag 15. februar 2009

Betakaroten vitamintilskudd


Om Betakaroten vitamintilskudd
Betakaroten er et naturlig vitamintilskudd som stimulerer pigmentdannelsen og gir deg en dypere brunfarge ved soling, både i solarium og naturlig sol.

Betakaroten er fargestoffet som finnes naturlig i blant annet gulrøtter, og er en bredspektret antioksidant som beskytter huden mot skadelige UV-stråler samtidig som brunfargen optimeres.

Naturlig brun - bevar fargen lenger
Betakaroten er godt for huden og viktig for pigmentdannelsen. Fargepigmentene bygges opp og gjør huden gyllenbrun ved soling, noe som resulterer i en jevnere og dypere brunfarge som varer lenger. Et perfekt tilskudd for deg som ønsker å få mest ut av oppholdet i syden, eller vil bevare sydenfargen i lang tid.

Ved inntak av betakaroten reduseres også sjansen for solbrenthet ettersom betakaroten bekjemper frie radikaler som skader huden ved soling. Har man lys hud og vanligvis vanskelig for å opparbeide en pen brunfarge kan inntak av betakaroten over en periode hjelpe på pigmentdannelsen og gjøre huden mer mottakelig for sol.

Betakaroten er i tillegg meget gunstig for personer som bruker solarium. Det er ofte kostbart å ta kunstig sol, og man ønsker å maksimere utbyttet av solingstiden. Betakaroten sørger for at brunfargen setter seg dypere og dermed varer lenger. Ved å spise betakaroten kan man redusere solingstiden samtidig som man opparbeider en enda penere og mer vedvarende brunfarge enn tidligere.

Forebygger aldring av huden
Betakaroten er en meget kraftig antioksidant. Når solstråler treffer jorden og mennesker dannes det trusler i form av frie radikaler som kan forårsake skade på cellene i kroppen. Antioksidanter har evnen til å nøytralisere de frie radikalene som oppstår, og beskytter hudcellene mot solskader og tidlig aldring.

De spesielle antioksidantene styrker immunforsvaret samtidig som huden kan få en gyllen brunfarge. Studier har vist at flere immunceller i kroppen blir aktive ved bruk av betakaroten, og regelmessig inntak kan hindre utviklingen av virusinfeksjoner og andre alvorlige sykdommer.

Har man lett for å utvikle soleksem og pådra seg andre solskader vil betakaroten være med å redusere risikoen for dette på en effektiv måte.

Hvordan virker betakaroten?
Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen hvor fargestoffet lagres i huden og stimuerer pigmentdannelsen. Flere pigmenter gjør huden mer mottakelig for sol. Underhudsfettet i kroppen farges, og ved soling vil man kunne oppnå en dypere brunfarge som varer lenger.


Brun og sunn hele året
Det gir en god selvfølelse når man har en pen og naturlig brunfarge. Betakaroten hjelper deg med å holde fargen året rundt, samtidig med å være meget sunt. Om høsten er det spesielt viktig å fortsette bruken av betakaroten for å bevare brunfargen fra sommeren. Velger man å benytte seg av solarium får man i tillegg en flott brunfarge ved eksponering mot kunstig sol. Immunforsvaret styrkes ved inntak, og hjelper med å holde forkjølelsen på avstand i vintermånedene.

Start inntaket av betakaroten 1 uke før soling, og du vil oppnå et merkbart resultat på brunfargen ved eksponering mot sollys eller ved bruk av solarium. Husk å fortsette med betakaroten vitamintilskudd mens du soler deg, og i perioden etter solingstiden for å bevare fargen. Betakaroten kan spises sammenhengende gjennom hele året for å holde en sunn og brun kropp!

Gode grunner til å spise betakaroten
Betakaroten er et allsidig vitamintilskudd med mange positive effekter:

-Stimulerer pigmentdannelsen
-Gir en dyp og varig brunfarge
-Beskytter huden mot frie radikaler og tidlig aldring
-Reduserer risikoen for soleksem og solskader
-Styrker immunforsvaret
-Kan forhindre virusinfeksjoner og alvorlige sykdommer
-Gir en "fresh" hudnyanse og en gyllenbrun farge
-Velegnet ved bruk av både solarium og naturlig sol
-Maksimerer utbyttet av solingstiden
-Bevarer fargen man har opparbeidet på sydentur eller i solarium




Buenas noches! :)

Ingen kommentarer: